torstai 11. syyskuuta 2014

Miniprojektin suunnittelua

Näin se abi vuosi käynnistyi myös median osalta eli viimeisiä viedään! Kirjoitukset aiheuttaa hieman muuta tekemistä (loogisesti), niin ettei aika ja keskittymiskyky ihan riitä miniprojektille, mutta suunnitelmaa olen jo saanut aikaiseksi ja toteutuskin onnistuu kirjoitusten jälkeen erittäin lyhyelläkin aikataululla eli sen kanssa ei ongelmia pitäisi ainakaan tulla.
Tarkoitukseni on siis kuvata omia lapsuuden aikaisia leluja (varmaankin dinosauruksia koska ne olivat aina parhaita) ympäri savonlinnaa. Itse olen koko pienen ikäni täällä samaisessa kaupungissa asunut ja nähnyt muutokset joita täällä on tapahtunut. Tiivistetysti siis: kuvaan lapsuuden leluja paikoissa jotka ovat kotikaupungissani muuttuneet. Ajattelin lisätä jonkinlaiset tekstit joka kuvaan, jotta kuva hieman selkenisi esim. sellaisille jotka ovat vasta tulleet savolinnaan.
Harkitsin että jakaisin kuvia sosiaalisessa mediassa, esim. instagram- tilillä, jonka luon vain tätä varten eli projektin voisi toteuttaa myös puhelimella, jolloin myös yhdistyisi kätevästi tämä yhteisötaide tähän näin.
Suunnitelmat on kuitenki aina herkässä muuttua, joten lopullinen projekti voi olla täysin erilainen kuin tämä suunnitelma. Kuitenkin asiat tärkeysjärjestyksen mukaan eli ensiksi kirjoitukset pois alta ja sitten täysillä tuumin projektin pariin!

- Veronika

1 kommentti: